Brennhete Aftener i Vinkjelleren


Brennhete viner er tilbake!

Brennhete Viner har vært en stor suksess her hos oss, og nå kan vi med glede fortelle at vi har satt opp to nye datoer i Vinkjelleren på Grand Café.

Vi har samlet de beste 2015-vinene som ble hentet ut av Festningen Restaurant tidligere i år, og vi også satt sammen en kveld med våre Sommelierers favoritter!

Velkommen!

Onsdag 16. oktober: smaking av 2015 årgangen:

2015 er ansett som et veldig godt år, spesielt i Burgund. Denne kvelden får du en god blanding av vin fra Burgund, Rhone, og Bordeaux.

Sted: Vinkjelleren på Grand Café
Dato:
Onsdag 16. oktober
Tidspunkt: 19.00, ankomst fra 18.30.
Pris: 1695,- per pers.
Inkluderer 3-retter med 4 glass vin.

Merk: vi har kun 40 plasser tilgjengelige til denne middagen.

MENY: 

Langtidsbakte rødbeter med bringebærglaze, syltede kantareller og västerbottenost
Grivot Nuit St Georges 1er Cru Aux Boudots 2015


Grillet ytrefilet av okse med røstipotet, konfitert hvitløk og peppersaus
Gillaume Gilles Cornas 2015 og Grand Puy Ducasse 2015


Hvit sjokolademousse med karamelliserte epler, hvit sjokolade og karamell-is 
Sauternes Carmes de Rieussec 2015

MERK: skriv BRENNHET i kommentarfeltet når du booker.
Betingelser:
 Kredittkort er notert som garanti for bookingen, men du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 3 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 1000 kr per person. Dersom dere uteblir fra dette arrangementet eller kansellerer samme dag debiteres 1695 kr per person.

Onsdag 13. november: Sommeliers Favourites!

Sommeliers choice betyr at våre dyktige sommelierer har valgt ut sine favoritter blant de brennhete vinene. Dette blir en kveld utenom det vanlige!

Sted: Vinkjelleren på Grand Café
Dato:
Onsdag 13. november
Tidspunkt: 19.00, ankomst fra 18.30.
Pris: 1795,- per pers.
Inkluderer 3-retter med 5 glass vin.

MENY
Carpaccio av okse med urte og ansjos- majones og sitronzest
Mosbacher Jesuitengarten Riesling GG Magnum 2020
og
Benoit Ente Bourgogne Aligote 2020

Andebryst med jordskokk, Pommes Anna og andesaus
Domaine de Courcel Pommard Grands Epenots 2008
og
Lynch Bages 2009

Hvit sjokolademousse med karamelliserte epler, hvit sjokolade og karamell-is
Egon Müller Scharzhofberger Auslese 2015

MERK: skriv BRENNHET i kommentarfeltet når du booker.
Betingelser:
 Kredittkort er notert som garanti for bookingen, men du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 3 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 1000 kr per person. Dersom dere uteblir fra dette arrangementet eller kansellerer samme dag debiteres 1795 kr per person.


Mona Fimreite