10-Hands Dinner lørdag 20. april
5 kokker - 5 retter
Opplev en uforglemmelig kulinarisk reise med "Ten Hands Dinner"! Bli med på en eksklusiv kveld der fem fantastiske kjøkkensjefer fra Fursetgruppen vil servere deg deres mesterverk. Hver kjøkkensjef vil presentere en unik rett som gjenspeiler deres lidenskap og kjærlighet for matlaging.
Bjørn Tore Furset, kokk og grunnlegger av Fursetgruppen, vil være vert for kvelden og dele sin ekspertise innen mat og vin. Dette er en sjelden mulighet til å oppleve kulinarisk kunst på sitt beste, i selskap med en legende innen bransjen.
Kokkene som vil være til stede denne kvelden er Steffen Hansen fra Ekebergrestauranten, Mark Vella fra Grand Café, Philip Gudd fra Lofoten Fiskerestaurant, Reidar Olafsen Kristiansen fra Havsmak og Jan Terjung, tidligere kjøkkensjef på Festningen Restaurant.
Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å smake på kulinariske mesterverk fra noen av landets fremste kjøkkensjefer. Bestill plass til "Ten Hands Dinner" nå, og bli med oss på en uforglemmelig kveld fylt med gourmetmat og inspirasjon!
Vi ønsker velkommen til «10-hands dinner» med fem ulike signaturretter fra kl 18.00. Fortsett kvelden i vinkjelleren fra kl 21 utover.
Dato: Lørdag 20. april
Sted: Grand Café
Pris: 1250,-. Inkluderer 3 stk snacks/kanapéer, 5 retter og aperitiff.
Ankomst fra kl 18.00. Siste ankomst 20.00
Merk: Du noterer ditt kredittkort ved bestilling, men du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 3 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 900 kr per person. Dersom dere uteblir fra dette arrangementet debiteres 1250 kr per person.
Kjøkkensjefene denne kvelden er:
Mark Vella, kjøkkensjef på Grand Café
Reidar Olafsen Kristiansen, kjøkkensjef på Havsmak i Operahuset
Philip Gudd, kjøkkensjef på Lofoten Fiskerestaurant
Jan Terjung, tidligere kjøkkensjef Festningen Restaurant
Steffen Hansen, kjøkkensjef på Ekebergestauranten