Grand Café Oslo

View Original

Winemakers Dinner ROTEM ET MOUNIR SAOUMA - onsdag 5. juni

Velkommen til Winemakers Dinner Rhône møter Burgund!

Vi fikk i siste liten nyss om at ROTEM ET MOUNIR SAOUMA skal komme til Norge, dette kunne vi ikke takke nei til og de kommer allerede neste uke. Derfor kaster vi oss rundt, og arrangerer en siste Winemakers Dinner før sommerferien starter.

Dato: onsdag 5. juni
Tidspunkt: 19.00. Ankomst fra 18.30.
Pris: 1795,- per person. Inkluderer 4 retters meny og 5 forskjellige viner.

Om været er fint anbefaler vi kveldens gjester å ta en aperittiff på vår utservering før selve middagen!


Om produsenten:
Den anerkjente Burgund mikro-négocianten Lucien Le Moine, eid av Rotem og Mounir Saouma, har utvidet deres portefølje i Châteauneuf-du-Pape ved å skaffe seg noen hektar vinmarker til deres egen eiendom i 2009. Deres tilnærming er enkel, men effektiv: forbedre drenering, bruke organisk gjødsel og akseptere lavere avlinger for å produsere de beste vinene mulig. 
Fra å starte med 5 hektar i Pignan, har de nå vokst til 21 hektar fordelt på 8 vinmarker i 5 forskjellige landsbyer (Châteauneuf-du-Pape, Bédarrides, Sorgues, Courthézon og Orange). 
Det mangfoldige utvalget av terroir reflekteres i deres unike vinfremstillingsprosess, som innebærer en kombinasjon av fat, foudres, sement og egg. 
Resultatet er intet mindre enn fantastiske viner som viser presisjonen, intensiteten, kompleksiteten og uttrykket av Châteauneuf i en Burgund-stil.

Rotem gleder seg til å dele sin kunnskap med deg på disse unike viner fra Rhône dalen.

See this menu in the original post